Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je poenta ove konferencije za medije??? Da pokažu kako se ova stranka ne snalazi u vlasti i ponaša kao da je opozicija? Čuj prestanimo, kao da su mala djeca koja su se zaigrala previše pa prestanimo.
Sa Kriminalom korupcijom nepotizmom se ne ulazi u EU..Bice svega..od tajnih ugovora pausala tendera Kartela Exspo Dubaiya do Helikoptera.Nasim voastima svakako ne vjerujemo..Al tzato vjerujemo Europolu Deei FByu.Ocistite svoje dvoriste da bi ste mogli drugima Pridikovatu.
Ovi ljudi su toliko naivni, ta boli citati/gledati njihove izjave.
narod koji bira ove ublehe i ne zasluje da mu je bolje
Sa Kriminalom korupcijom nepotizmom se ne ulazi u EU..Bice svega..od tajnih ugovora pausala tendera Kartela Exspo Dubaiya do Helikoptera.Nasim vlastima svakako ne vjerujemo..Al zato vjerujemo Europolu Deei FByu.Ocistite svoje dvoriste da bi ste mogli drugima Pridikovati.
Ne treba Miletu Evropa. On i familija su odavno u Evropi.
Plastična stranka sa najfensi pričalicama na čelu s Čudićkom, a najslabijim radnicima.
EU je ulaznica za ulazak u drustvo najboljih, samo to ovi sa itoka ne kontaju, jer grade autokratiju, umjesto demokratije. Danas je Slovenija npr. po bruto drustvenom proizvodu prestigla Italiju, Latvija, Slovacka i ostali nikad nisu bolje zivjeli. Moramo se oslobodoti ropstva od nazadnih politika laktasenka potpomognutu ostalim pa cak i odredjenim iz FBiH.
EU je ulaznica za ulazak u drustvo najboljih, samo to ovi sa itoka ne kontaju, jer grade autokratiju, umjesto demokratije. Danas je Slovenija npr. po bruto drustvenom proizvodu prestigla Italiju, Latvija, Slovacka i ostali nikad nisu bolje zivjeli. Moramo se oslobodoti ropstva od nazadnih politika laktasenka potpomognutu ostalim pa cak i odredjenim iz FBiH.
zašto bih muslimani svakodnevo pljuju po srbima i hrvatima, a za razlaz neće ni čuju? da li se boje sami sebe ili kontaju da će bez srba i hrvata postati islamistička enklava u srcu europe.
Sepurite se jos godinu i po i nikad vise vi necete imati priliku da nesto pricate kao ni kartelski NIP iako ste i sad nebitni jer je isplivala vasa nesposbnost i vase neznanje a taj isti Dodik vas mozda i do nove godine nogira iz vlasti
Mali, primitivni i neobrazovani zeleni, vi nikako da shvatite da narodi u BIH nisu toliko primitivni da idu za nacionalistickim strankama! Nasa stranka je liberalna, proevropska stranka urbanih bosanaca i hercegovaca! Da, i urbani bosanci i hercegovci postoje. Mi cemo raditi da sto prije idemo u EU i NATO, a vi i dalje brojite koliko ima bosnjaka, hrvata i srba u kojem ministarstvu i ko je koga prevario! Mali opozicioni zeleni, bas lijepo kmecite!
Narko kartel ,ovi iz LGBT stranke , pijani Nikšić će biti smijenjeni naredne izbore
Jedva čekam da vas nogiramo
Maknite onog debila, da se djeca ne plaše. Jest gadan lik
Lutkarsko pozorište. Ko kakva nebitna organizacija vječno udaljena od stvarnosti daje nekakva patetična saopštenja.
Ja mislim da zapuca u roku od par sati ovi bi bili van Bosne i Hercegovina.
Enormnobogati gdje ti je bio sebkin mali od 92 do 95? Gdje je bio cakijas? Gdje je bila sebka? Gdje je bio lendo ljudina do 94?....
Vidi ove bagre izrodske! Isto chetnike ili ustashe da gledamo!
Bolesnici
Malog primitivnog zelenog je najlakse prepoznati! Cim vidis psovke i uvrede eto ti primitivca zelenog! Stvarno da li vi mali zeleni mislite da mozete pridobiti narod takvim rijecnikom? Evo samo citiram pojedince:"bolesnici, bagra izrodska, isto chetnici, isto ustashe, kujice, bubuljicavi, pijani, izdajnici..."
haha cirkuzaju se ljudi, cuj prestanimo
nametnuti izdajnici