Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je pitanje vremena kad će Real dati gol, golmanu je nemoguće da uhvati loptu ako je jako opucana, a isto tako igralo se dugo, umor je bio, nemojte golmana kriviti, odradio je sto je mogao, ovde je više odbrana kriva.
Nešto kontam da bi većina prosječnih golmana u onoj situaciji ne bi išla na hvatanje lopte nego izbijanje. Neuer u 9 od 10 pokušaja to hvata sigurno ali desio se onaj 1 slučaj od 10. Žao mi je Bayerna ali treba biti iskren i reći da je Real u 180 min. više pokazao
Ali Zato 180 minuta bunker protiv citija
Kada sam juče pročitao da svojoj legendi kluba, čovjeku koji je donio toliko trofeja Bajernu nisu dali kartu za ovu utakmicu, razočarao sam se u Bajern kao klub. Kartu mu je dao Perez, čovjek koji sa Bajernom nema ništa, ali je postupio kao džentlmen, pozvao ga je na ovu utakmicu.
kada pobijedimo noer najbolji bio sve odbranio sve pohvale noeru a kada izgubimo mesut ozil kriv i ostali auslanderi..e sada napokon kriv fašistički golman noer
I ako je ovo uradio, Neur je jus uvjek najbolji golman svih vremena
BVB i Real, to ce biti spektakl. Okrsaj mladosti i iskustva.
BVB ima male sanse da pobijedi Real,imaju kvalitet i igru ali fali im pobjednicki mentalitet..
Prije toga odbranio nemoguce stvari. Ne moze on da ispravlja stalno, ono sto 10 saigraca pogrijesi.
Real je bio sinoc jednostavno bolji,Bayern je previse oslabljen zbog povreda i neki igraci su odmah igrali nakon povrede.
Onda su ih nekoliko godina kasnije njemci iskarali, natrpali 7 golova
Kahn je dobio zlatnu loptu na SP 2002., Neuer je sinoć spasio Bayern potopa. Čovjek je pokazao zašto je najbolji ikad. Statistički gledano, na onoliko šuteva Reala, morala se desiti greška. Nije on kriv što je Tuhel igrao ziheraški, bez ikakve ambicije za igru osim kontra napada. Nije ni Real sjajan u odbrani, da su ih malo stisli bilo bi više prilika za Kejna i Sanea. Bayern je bio dobar u Minhenu, ali ih koštao Kim. Sinoć nisu pokazali taj nivo igre prema naprijed.
Plus što Kimmich nije imao nikakve podrške defanzivno od Sanea. I to je kriv trener. Vinisius je činio Kimmicha smiješnim, morao je trener reagovati i udvojiti ga. Upamecano je bio odličan protiv Arsenala ali Tuhel se odluči za Kima u prvoj utakmici protiv Reala. A taj Kim čitavu sezonu igra loše i nije standardan, nije uigran. Jednostavno, Bayern je dobar, ima kvalitet ali trener nema sposobnost da reaguje na vrijeme u datoj situaciji, plus uništio je samopouzdanje igračima
Da su tako igrali tako što ti pišeš, Real bi ih raskovao. Niko nema tako dobru tranziciju kao Real. Sa brzim igračima Vinisijusom i Rodrigom iz 5 kontri bi im dali najmanje 4 gola. Nije smjeo da napadne Real zbog tih stvari, odlučio se je na ono što Realu najmanje odgovara, da se brani i da mu suzi prostor za igru. Sve je funkcionisalo do izjednačenja, tad su nastupili problemi.
koji ih golmanski trener to uči?