Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji primjer licemjera, pokvarenosti i zla zapadnog svijeta, Rusiji zabranjen nastup, a Izraelu nije, iako su ubili toliko civila. Eto pa ti bošnjo se drži njima za skute i liži im d*pe
Kod Izraela je inače sve lažno i vještački od njihovog samog nastanka nabtuđoj teritoriji! Ali to se sada sve ruši i nestaje!! Privilegija je biti van ovog događaja! Ako je predstavnica Irske kultura, molim Boga da nas nikad ne pogodi da vrsta i neka nas zaobiđe u širokom luku!!!
6435..nisu turci okupatori govnar u jedan. Dosli ste s bizantskom okupacijom preko Karpata. Turci su samo suzbili vas agresorski status jer ste slali konjice na Bosnu prije Turaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ruse izbacili a Izrael nisu, zanimljiva logika
Dadler, znamo da podrzavas Izrael u genocidu...
@minimalac ja sam tvoju katolibansku materu napao s obrezanom belegijom
Opste poznato da sve vece funcije u Svedskoj drze upravo zidovi. Uvijek rade iz sjene i zauzimaju vrh pozicije sto narod tek sad konta odkako se desava sve ovo u Gazi.
Brko je znao sve ...nije on bio lud sekunde
2022 - "tra la la la la rusija zla" 2023- "digi digi di za ukrajinu smo mi" 2024 - "molimo ucesnike i publiku da ne iznose politicke stavove"
Cionisti dovedoše Jevreje u stanje ignoriranja od svog iole civiliziranog građanina planete zemlje.
Oce to kad ubijas djecu
Pustite mišljenje publike....sve izađe na vidjelo ....CIONISTIMA DOLAZI KRAJ!!!
Jel ova dolazi iz neke normalne zemlje ?
Sta ce jada jadna bolesna. Ono ponosno, molim te lijepo.
Židovi pokvareni fuj
Cak i zidove volim vise od rusije i komsija ❤️
Taoci su samo dio reakcije na 70gidišnji g€noc!d. Izraelci imaju potpunu kontrolu nad Palestinom. Uđe i iziđe vojska kad poželi. Hapsi kad hoće i koga hoće. Otima zemlju i ubija koga poželi. Šta tu ima nejasno?
Jadnici jedni, necete moci vise nigdje hodati mirno nakon ovoga sto ste u Palestini pocinili za pola godine, a radite vec 75 godina...upisani ste u knjige srama i fashizma, ghenocida, ma sve najgore sto moze, to ste vi...
Privilegija je biti van ovog događaja! Ako je predstavnica Irske kultura, molim Boga da nas nikad ne pogodi da vrsta i neka nas zaobiđe u širokom luku!!!
jedna zanimljiva stvar ispisala je po sebi nesta kao free palestine, iako su joj zabranili pokusala je to da izrazi kroz nesta svoje bezobzira koliko cudno bilo.
jedna zanimljiva stvar ispisala je po sebi nesta kao free palestine, iako su joj zabranili pokusala je to da izrazi kroz nesta svoje bezobzira koliko cudno bilo.
pjesma nije losa a ona je samo umjetnica ..ali kad su iskljucili rusiju prije 2 godine trebali su i izrael...zapravo izrael i ne spada u evropu kao ni australija i ne treba da se takmice uopce
Sta je razlika za Bosnu ova predstavnica i predstavica srbije? Sta su nama komsije radile?
majku ti ghenocidasku i onome ko je ghenocidnom isranjelu dopustio da nastupaju 🤮💩