"Skuhala mu glavu"
0

Ženi koja je "pojela" supruga odbijena uslovna kazna

Sarajevo-x.com
Omaim Nelson
Omaim Nelson
Bivšem modelu Omaimi Nelson koja je osuđena za ubistvo muža, prilikom čega je skuhala njegovu glavu, ispržila ruke, te kasnije pojela njegova rebra odbijen je zahtjev da bude puštena na izdržavanje uslovne kazne.

Omaimin psihijatar koji je izjavio da je Nelsonova u svojoj trans ubilačkoj misiji komadanja supruga koja je trajala 12 sati na sebi imala crvenu kapu, crvene štikle, te crveni karmin na usnama, pojavio se pred dužnosnicima zatvora u Kaliforniji tvrdeći da se ona ponovo vratila Kršćanstvu.

No, vlasti su odbile njegov zahtjev te najavili mogućnost novog zakazivanja ročišta tek 2026.godine.

Inače, mediji su ubistvo Williama E. Nelsona (56) na Dan zahvalnosti 1991. godine usporedili sa činom kanibalističkog serijskog ubice Hannibala Lektora iz filma "Kad jaganjci utihnu", objavljnog ranije te godine.

"Našli smo kovčeg i plastične kose natopljene tamnom tekućinom iz njegovih dijelova tijela. U frižideru su bile njegove ruke, a kada smo otvorili zamrzivač tu smo našli Nelsonovu glavu na kojoj je bilo puno ubodnih rana" rekao je tada Randolph J. Pawloski Viši zamjenik okružnog tužioca "Orange Countyja"