Imao 20 žena i 50 djece
0

Vlasnik harema u Izraelu optužen za silovanje i incest

FENA
Goel Racon
Goel Racon
Izraelac Goel Racon koji je imao harem žena i 50-oro djece, optužen je danas u Tel Avivu za držanje u ropstvu, silovanje, incest, prevaru i čitav niz drugih krivičnih djela.

Sud u Tel Avivu podigao je optužnicu protiv Racona (60) zbog toga što je dvadesetak žena, s kojima je imao oko 50-oro dece, držao u ropstvu, potpuno ih kontrolirao i primoravao da zadovoljavaju njegove lične, seksualne i ekonomske potrebe.

On je optužen za čitav niz krivičnih djela, između ostalog i zbog toga što je imao djecu sa sopstvenom djecom, javile su agencije.

Tužioci su naveli da je skupljao novac od socijalne pomoći svojih žena, prisiljavao ih da uzimaju kredite od banaka koje im je, potom, oduzimao, primoravao ih da tetoviraju njegovo ime i lik po tijelu i zabranjivao im da stupe u kontakt sa svojim porodicama, dok su djeca morala da mu ljube noge kad god bi ušao u kuću.

On je ubjedio žene, s kojima nije bio formalno u braku, da je svemoćan i da posjeduje natprirodne moći, kao što su sposobnost liječenja, uništavanja i bacanja kletvi.

Sve žene i djeca živjeli su u prenatrpanim stanovima u Tel Avivu. Neke od tih žena su rekle da je on za njih bio neodoljiv i da su doživjele duhovno spajanje s njim.

Racon, koji se nalazi u pritvoru, tvrdi da nije kriv ni za jedno krivično djelo koje mu se stavlja na teret i da su žene svojom voljom pristale da žive s njim.

Policiji je već godinama poznat slučaj Racona, ali nije mogla ništa da uradi sve dok se tri žene nisu žalile socijalnoj službi, prenijele su agencije.