Velika Britanija
0

Vlasnica jahte povezana s nestankom Madeleine?

FENA
Detektivi koji tragaju za Madeleine McCann žele razgovarati s australskom milijunašicom nakon što su otkrili njezin identitet kao vlasnice jahte koja je trenutno u središtu istrage o nestanku djevojčice.

Majka sumnjive Melisse Karlson, vlasnica je šest miliona funti vrijedne jahte, koja je pristala u Bracelonu nekoliko sati prije nego je misteriozna žena pitala britanskog turista: „Jeste li vi dostavili moju novu kćer?“

Ali porodica 31-godišnje Australke, kaže kako je bilo kakva povezanost njihove jahte s nestankom Madeleine McCann smiješna. Tim koji traga za nestalom Britankom smatra kako bi otkrivanje jahte mogao biti velik korak u pronalasku Maddie.

Jahta je viđena u Barceloni tri dana nakon njenog nestanka u Praiju da Luizu, a luku je napustila 9. maja 2007. kada je otplovila u nepoznatom smjeru, piše Mirror.

Izvještaji kažu da je jahta stigla samo nekoliko sati prije nego je žena, koja prema očevicu izgleda kao Victoria Beckham, prišla britanskom bankaru i upitala za kćer. On ju je opisao kao mršavu i glamuroznu, u dobi od 30 do 35 godina. Kaže da je visoka 1,57 m te da je tada imala kratku smeđu kosu i govorila je australskim naglaskom.

Jedina luksuzna jahta koja je u to vrijeme bila usidrena u Barceloni pripada obitelji Karlson. A prema fotorobotu koji je izradila policija, i Australci su prepoznali Melissu Karlson.

  • Znamo da se nalazi u Perthu u Australiji i želimo razgovarati s njom kako bismo je eliminirali iz daljnje istrage, rekao je izvor blizak istražiteljima za Mirror. Australska porodica je zapanjena informacijom da ih se povezuje s nestankom Madeleine McCann, ali kažu kako će rado surađivati s policijom, prenosi portal Dnevnik.hr.