Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Najveci jad je ostaviti dom, Od nemila do nedraga Pred sudbinom zlom..."
Ima li ko Ukrainske papire da se docepam izbjeglistva.
Mogli bi sad nesto vidjet za ono 100.000 radnih mjesta preko SDA 😆
Eto radne snage mocnoj Evropi koja posmatra sa strane stradanje nevinih civila.. al nista novo od njih znamo kako su posmatrali i 90ti
Nesta korona preki noci, vise nema ni maski ni vakcina 🤔🤔🤔 Pametnom dosta
Korone nikad nije ni bilo ako si bio dovoljno pametan, samo budalama su mogli prosipati onu priču, a to nema nikakve veze s ovim..
@PlaceVandome A ja kad sam fino pisao na samom pocetku Plandemije da je sve iscenirano, a vi komentatori Klixa govorili kako sam glup i banovali me. Evo napokon da otvorite oci i vidite da ste uzalud primali neispitane vakcine koje ce vas kad tad doci glave.
Mijenjamo dj i k a n e za Ukrajinske izbeglice.
Neka odu zene i djeca, muskarci i treba da ostanu i moraju da brane! Sta treba da se desi kao u nas, ckepi pobjegle kad se sve zavrsilo dosli u miru i postali nam sefovi i direktori.
Zasto bi neko svoj zivot unistio radi nekog tami politicara Svako neka bjezi i spasava sebe
Idiot godine, iako je tek februar, je Viktor Orban, koji je već izjavio da će blokirati ulazak izbjeglica iz Ukrajine u Mađarsku.