Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulažu se milijarde u zaštitu od poplava, te brana ovakva, te onakva, te pokretne ustave i barijere, ali moć prirode je ipak najveća. Sve je ovo normalno i davno predviđeno od strane nauke, tako da nikoga ne bi trebalo čuditi. Nažalost, kadli tadli, Venecija će ipak potonuti i tu spasa nema. Dotad će cijene samo rasti i obrnuće se nove milijarde.
a ko upravlja prirodom?
Brazilku Svetog Marka :D hehee
I napravljena je pljačkom hrastovine iz naših krajeva.. Njima bazilike, a nama goleti i kamenjar.
Pa ispumpavaj, šta snimaš!
neka se srusi bazilika....i nek izgori citava venecija....sta nas boli kyrac za sotonistima???...nek papa opere noge jos kojem musliamnu....:)))
Bolesni bogomoljacki mozgovi i nisu ni za sta drugo da jedni drugima peru noge. Papoljupci se bar pretvaraju da su civilizovani, muslimanima je i to mrsko.
Ti i slicni tebi ste samo dokaz koliko je Koca Popovic bio u pravu sa onim sto je rekao: "... Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli...".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)