Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marine Le Pen ne pripada nikakvoj ekstremnoj desnici nego nacionalnoj francuskoj partiji u drzavi koja se zove Francuska i za nju ce glasati francuski narod, a njen dolazak na vlast bi bio kraj propalica kao sto su Sarkozy i Hollande, koji su ljevicari u istoj mjeri u kojoj je to bio i Musolini.
Ma nek dodje, koga vise briga. Ljevica je izbrisala razliku izmedju nje i desnice, to vise nije ljevica i niko ne zna ni sta je. A kako je krenulo uskoro ce i Hitler biti proglasen za velikog humanistu.
Hifer i Le Oen dobijaju na izborima pod slicnim uvjetima kao Trump
Vrijeme je za desnicu u cijeloj Evropi.
pa mogla je i hilary u americi al ne dade se kucki