Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nači ipak će biti nuklearnog rata jer ne vidim čemu koristilo 10.000 m2 sa generatorima, hranom i zlatnim šoljama 150 m ispod zemlje.
Izgleda niste članak prenijeli u cjelosti. On je gradnju počeo 2014 godine dakle radovi su završeni ili pri kraju.
ovako bi i ja napravio bunker da saćuvam svoG gOLfA 2 sa aLu fElugama da ga rADijacija ne ozraći...... :(
prvo sr ne zna ni sta pravi, mozda pravi odmaraliste za elitu. Drugo ja garantujem da je angazovao najbolje svjetske arhitekte i inzinjere. I onda boanje u komtarima mu sufliraju da ne zna gdje treba graditi,.da ce ga more progutat itd...
Dzaba sve, kad krene the purge on i Dzef su prvi na tapeti.
Vi što se pozivate na Allaha, Kuran, crkvu, džamiju i što znate sve...imate li facebook? Čestitam, vi ste ovom gospodinu kuću i obezbjedili, sad nastavite s filozofijom dok čovjek troši svoje pare na šta hoće, i vi bi ih da ih imate. Okačite taj lažni moral mačku o rep kad naiđe.
Ima se, može se
Podigne se malo nivo mora i onda postane podvodni grad, Atomsko skloniste(bunker) za prezivljavanje se gradi u planini a ne na Hawaiima koji su jos plus na vulkanskom podrucju 🤮
Ti si ih izgradio par, a?
krmak jedan nećeš pobjeći od Allaha azze we dželle..
Ne zna on još šta mu se sprema, inače ne bi na otoku pravio ovakvu glupost!!!!
"Allah sve zna" "Silni je On i Mudri" "Gospodar Nebesa i Zemlje" A kao sto rece jedan u komentarima, uzmite Kur'an u ruke pa cete vidjeti dokaze a Faraon vam je dokaz i danas iz Kur'ana. Mozete naci sve na Google-u. "Njemu nista skriveno nije"
Globalista, Gmaizavac, G...
Zna čiko šta se sprema
Civil War | Official Trailer HD | A24 https://youtu.be/aDyQxtg0V2w
Boli ga qrc njegove pare njegov cejf i da pravi ogromni betonski qrc na sred baste