Svijet
994

Uhvatio suprugu kako ga vara, ljubavnik izveo filmski bijeg

Klix.ba
Prava drama odvijala se u centru Sao Paula u Brazilu. Muškarac je uhvatio svoju suprugu kako ga vara i dok je pokušavao s njom raspraviti situaciju, ljubavnik je izveo filmski bijeg kroz prozor.

Na balkonu jedne stambene zgrade odvijala se drama koja je privukla mnoštvo prolaznika. Muškarac je vrištao na suprugu ispitujući je čija je košulja koju je pronašao u stanu, dok je ona, galamom pokušavala da ga urazumi i smiri, a košulju mu istrgnula iz ruke i bacila.

I dok su se oni raspravljali, ljubavnik je iskoristio situaciju da pobjegne. U gaćama se pojavio na prozoru i, kao u filmovima, pokušao se spustiti niz zgradu pomoću plahte koja mu je služila kao konopac. Srećom, na mjestu događaja su bili vatrogasci, koji su pripremili zračni jastuk.

Ljubavnik je skočio na jastuk, dok su mu okupljeni aplaudirali te je nervozno napustio mjesto događaja. Muškarac i žena nastavili su se raspravljati, a masa je uzvikivala "rogonjo".

Snimak je objavljen na YouTubeu i odmah je postao pravi hit. Međutim, zvaničnih informacija o ovom događaju nema, a neki brazilski mediji nagađaju da je možda riječ o snimanju filma ili neke brazilske serije.