Velika Britanija
0

Učiteljica priznala seks sa 16-godišnjim učenikom

Sarajevo-x.com
Učiteljica Hannah Mclnytre
Učiteljica Hannah Mclnytre
Učiteljica jedne privatne škole u Velikoj Britanijij spavala je sa 16-godišnjim učenikom nakon što je jedan njegov prijatelj od njega tražio da je poljubi za 20 eura, piše danas Daily Mail. Ona je ovo priznala na suđenju koje se odvija u gradu Liverpoolu gdje se pojavio ovaj skandal.

Učiteljica Hannah Mclnytre (25) pozvala je tri dječaka u svoj stan te kupila bocu jabukovače, rečeno je na suđenju ovoj Britanki.

Oni su boravili u njenom stanu, pili alkohol i gledali televiziju. Kada jedan od tinejdžera nije pristao na izazov koji mu je upućen, učiteljica je ipak poljubila dječaka. On izjavio da je to učiteljica učinila "vatreno".

Učiteljica je imala svega 23 godine kada su tri tinejdžera došla u januaru 2008. godine u njen stan u Waterloo u Liverpoolu.

Dok je Mclyntre kupovala alkohol, jedan od dječaka je predložio igru govoreći da ako 16-godišnjak poljubi učteljicu, on će mu platiti 20 eura.

Nakon njenog povratka iz kupovine, pili su alkohol i gledali televiziju do kasno u noć, a jedan od tinejdžera je otišao kući.

Dvojica su ostala da spavaju kod učiteljice. Jedan od dječaka je potom došao u njen krevet, nakon čega su imali su seks, otkriveno je na sudu.

Učiteljica je na ispitivanju u školi priznala da su dječaci boravili u njenoj kući dok su i oni također ispitani od strane školskog osoblja. Dječaci su potvrdili da su proveli veče gledajući televiziju, ali nisu priznali da su pili alkohol i ulazili u spavaću sobu učiteljice.

Nakon nekoliko mjeseci tinejdžer je priznao svojoj majci šta se dogodilo. Učiteljica je uhapšena i suspendovana s posla, a na početku čitavog skandala je negirala da je imala seks sa svojim učenikom.