Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednik Madjarske je dobar prijatelj sa Vucicem pa ga on ubijedio da kupi i zavrsio sa kinezima i rusima😂
Sta je pic*e,imamo i mi 10000 pa se ne hvalimo
Od početka ove corona krize, od onog užasa u Italiji pa naovamo, pokazalo se koliko je EU članicama zaista stalo jednoj za drugu, sav njihov altruizam i dobre namere. Ako nekome do sad nije bilo jasno, sad je jasnije.
U početku se sprdali sa ruskim i kineskim vakcinama, a sada.. Englezi svoju vakcinu zadržali za sebe, ameri svoju za sebe, ostatak svijeta ovisi o rusima i kinezima.
svejedno ne bih nikad uzeo vakcinu od onih koji su nam i poturili koronu
Erdogan salje selame bih,Biden obeco pomoc,dzeko opet na klupi,koeman je los trener,dzumhur ispao u prvom krugu pretpretkvalifikacija,Musa zabio 4 poena mahalasporu,Dodika napalo politicko Sarajevo itd
STA CEKA BIH I ZASTO NE KUPUJE VAKCINE?
STA CEKAJU DA SRBI I HRVATI SE VAKCINISU KOMPLETNO PA ONDA PUSTE VIRUS U BOSNU?