|

Tinejdžer izrešetao roditelje, brata i dvije sestre

Tinejdžer izrešetao roditelje, brata i dvije sestre
1
F
FENA
21.1.2013. u 11:02
0
komentara
1

dijeljenja
Tinejdžer izrešetao roditelje, brata i dvije sestre
Prema novim informacijama policije u američkoj saveznoj državi New Mexico, masakr u Albuquerqueu počinio je 15-godišnjak, a žrtve su bile njegovi roditelji, brat i dvije sestre. Motivi su nepoznati.
Pet članova jedne porodice u Albuquerqueu, najvećem gradu u američkoj saveznoj državi New Mexico, pronađeno je u nedjelju mrtvo, svi s višestrukim prostrijelnim ranama. Policija je očevidom utvrdila da je riječ o supružnicima i njihovo troje djece, a kao počinitelj je navedeno njihovo četvrto dijete - 15-godišnji dječak Nehemiah Griego, koji je odmah uhapšen.

Kako izvještava AP, istražitelji još pokušavaju složiti mozaik kako se cijeli masakr dogodio i što je tinejdžera nagnalo da ubije roditelje, brata starog devet i dvije sestre stare dvije odnosno pet godina. Dosad su pronašli nekoliko komada vatrenog oružja, uključujući i jednu jurišnu pušku.

"Ne znam što drugo da vam kažem, osim da smo naišli na uistinu stravično mjesto zločina", rekao je lokalni šerif Dan Houston.

Greg Griego (51), glava porodice, bio je kapelan u župi jedne protestantske crkve, često je radio s vatrogascima, a 13 je godina volontirao kao svećenik u kapeli unutar lokalnog zatvora.

Masakr u Albuquerqueu dogodio se oko mjesec dana nakon stravičnog pokolja u osnovnoj školi u Newtownu (Connecticut), koji je izazvao široku javnu debatu oko prava na nošenje oružja u SAD-u.

Nedavno je predsjednik Barack Obama predložio niz mjera kojima bi se posjedovanje vatrenog oružja pokušalo ograničiti.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.