Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvrdnje i iskazi.
Pobogu... AzerbejDŽan!!!! A ne Azerbejđan! Ne readi se o tome ko će i kako primiti mito, nego o mehanizmu koji će kazniti onoga ko daje i prima isto. Novac je svakome drag, ali mora biti svjestan/sna da je veći strah od kazne nego ugoda zbog novca
@DrVejsilHetjimitj. Zao mi je sto ti to moram reci, ali nisi razumio sta sam htio reci. Mozda sam se nejasno izrazio. Mito ce svako primiti i samo ga sttah od kazne tj od mehanizma provedbe iste, moze sprjeciti u tome. Ne vidim kakve veze ima silovanje sa tim.
Ovo se haman i Azerbejdzanu sprema dolazak "demokratije".
"Azerbejđan" po Vuku, pa još i pogrešno.