Svijet
0

Studentica ugledala Madeleine na jugu Francuske

Sarajevo-x.com
Osamnaestogodišnja studentica Melissa Fiering tvrdi da je nestalu djevojčicu Madeleine McCann ugledala u restoranu na jugu Francuske. Studentica tvrdi da je uzviknula djevojčicino ime i da se djevojčica okrenula te da je u tom trenutku ugledala karakterističnu mrlju u njenom oku.

Osamnaestogodišnja Melissa Fiering tvrdi da je ugledala nestalu Madeleine McCann u jednom restoranu na jugu Francuske. Studentica je medijima i policiji rekla kako je prepoznala djevojčicu, da je uzviknula njeno ime i da se djevojčica okrenula. U tom trenutku je studentica navodno ugledala karakterističnu mrlju u djevojčicinom oku, prenosi Daily Mail.

"Visoki muškarac s kojim je djevojčica sjedila ju je uzeo i užurbano napustio objekt", rekla je studentica.

Već je nekoliko osoba od maja prošle godine policiji prijavilo kako su vidjeli malenu Madeleine, ali je ovo tek drugi put da je neko ugledao karakterističnu mrlju u njenom oku.

Studentica je navodno sjedila u restoranu L'Arche koji se nalazi na putu iz Francuske u Španiju, slušala je muziku preko mobilnog telefona i primijetila djevojčicu pokraj sebe kako pleše na melodiju. Približila se kako bi bolje osmotrila djevojčicu i onda uzviknula "Madeleine" na što ju je djevojčica pogledala. Odmah potom, muškarac s kojim je djevojčica navodno bila u restoranu ju je užurbano odveo.