Postala online zvijezda
0

Studentica napravila prezentaciju o seks-umijeću svojih kolega

Sarajevo-x.com
Studentica Univerziteta Duke Karen Owen postala je pravi online hit nakon što je njena grafička prezentacija napravljena u PowerPointu dospjela na internet i otkrila detalje njenog seksualnog pohoda sa više od deset muškaraca.

Ova 22-godišnja studentica napravila je prezentaciju u PowerPointu na 42 stranice pod nazivom "An education beyond the classroom: excelling in the realm of horizontal academics", u kojoj opisuje svoja iskustva i partnere do najsitnijih detalja.

U nevjerovatnom seksualnom dnevniku, Owen grafički opisuje svoje ljubavnike, kako su se sreli u barovima i šta su radili nakon pijanki.

Owen je svakog od 13 partnera imenovala i fotografisala, nekada i bez dijelova odjeće, a otkrila je i druge intimne detalje. Njihovo umijeće je ocjenjivala ocijenama od 1 do 10.

Svoj je "naučni rad" Owen poslala na e-mail adrese svoje tri prijateljice, ali je prezentacija stigla i do 14.000 ostalih studenata na univerzitetu, a zatim je postala i online hit.

Vijest je ostala glavna tema medija u Sjedinjenim Američkim Državama i potakla je novu debatu o privatnosti na internetu. Neimenovana izdavačka kuća objavila je da razmišlja o ponudi o štampanju knjige.

Owen je rekla da je potresena seks-skandalom i izrazila je žaljenje iz dubine srca. U petak je obrisala sve profile na društvenim mrežama.