{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Strauss-Kahn je bio grub i agresivan"

S
19.5.2011. u 10:45
0
75
"Strauss-Kahn je bio grub i agresivan"
0
"Strauss-Kahn je bio grub i agresivan"
Prostituka rođena u Bosni i Hercegovini, Irma Nici, koja se "proslavila" tvrdnjama da je spavala sa Davidom Beckhamom, povezala je Dominiquea Straussa-Kahna sa Kristin Davis, poznatom vlasnicom bordela iz New Yorka, objavljeno je u stranim medijima u nastavku priče o velikom skandalu u kojem je direktor MMF-a optužen za pokušaj silovanja hotelske sobarice.
Kako tvrdi Daily Mail, Strauss-Kahn je Davis platio 2.500 dolara za korištenje usluga escort dama. Ona tvrdi da je direktor MMF-a dva puta koristio usluge agencije Wicked Models tokom 2006. godine.

Informacije govore da je Strauss-Kahna, koji tada nije bio na sadašnjoj poziciji, sa vlasnicom bordela povezala Irma Nici, prostitutka rođena u našoj zemlji, koja je u tom periodu živjela u glavnom francuskom gradu.

Nici je bila povezana i sa najpoznatijim klijentom bordela u vlasništvu Davis, njujorškim guvernerom Eliotom Spitzerom, koji je bio primoran podnijeti ostavku 2008. godine nakon što je informacija dospjela u javnost.

Prema pisanju The Timesa, Strauss-Kahn je 2006. godine od Davis tražio djevojku za čije je dvosatnu društvo platio 2.400 dolara.

"Platio je gotovinom. Djevojka je rekla da je bio agresivan i nije se željela ponovo vidjeti s njim", rekla je Nici.

Strauss-Kahn je podnio ostavku na mjesto direktora MMF-a, a u pismu je naveo da odbacuje sve optužbe protiv sebe.

Nici je rekla da je Strauss-Kahn bio grub i agresivan, ali je uspio zadržati dozu pristojnosti, jer je imao posla sa agencijom.

"Djevojke su rekle da je napadan i grub. Nije nikoga silovao, ali za cijenu od 1.000 dolara po satu, očekujemo da se muškarci ponašaju kao džentlmeni, a ne životinje", rekla je Nici, dodavši da je tri godine štitila njegov identitet, ali je to odbila dalje činiti, jer zlostavlja žene.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: