{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stanje hrvatskih vatrogasaca nepromijenjeno

F
13.9.2007. u 19:15
0
0
Stanje hrvatskih vatrogasaca nepromijenjeno
0
Stanje  hrvatskih vatrogasaca nepromijenjeno
Zdravstveno stanje vatrogasaca Frane Lučića i Ante Juričeva Mikulina nepromijenjeno je - opće Lućićevo stanje zadovoljava, Juričev Mikulin još je vrlo teško, a obojica su još životno ugroženi, izvijestili su liječnici splitske Kliničke bolnice.
Voditelj anestezije Odjela intenzivnog liječenja dr. Ante Ujević izvijestio je kako se Anti Jurčèevu Mikulinu, uz trajnu dijalizu i strojnu ventilaciju kojima mu se održavaju funkcije bubrega i pluća, te medikamentoznu terapiju za održavanje arterijskog tlaka, učestalom bronhoskopijom odstranjuju nagorjele čestice tkiva iz dušnika, velikih bronha i traheje.

Njegovo opće stanje najviše ugrožava oslabljena plućna funkcija uzrokovana najvećim dijelom teškom opeklinom donjega dišnog puta, rekao je dr. Ujeviæ.

Nad Franom Lučićem i dalje se provode mjere intenzivna liječenja kako bi se zadržala normalna funkcija vitalnih organa i spriječila sepsa koja bi, ako nastane, mogla biti smrtonosna.

Lokalni kirurški nalaz u oba pacijenta uredan je, kazao je voditelj Odjela plastične kirurgije dr. Ivan Utrobičić.

Pomoćnik ravnatelja KB-a dr. Jugoslav Bagatin novinarima je kazao i kako su iz laboratorija u Bratislavi dobili potvrdu da se i novi uzorci kože, poslani u ponedjeljak na uzgoj radi presađivanja, uredno razvijaju kao i prije poslani uzorci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: