{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Slovenski predsjednički kandidati vjerni su suprugama

F
19.10.2007. u 08:44
0
0
Slovenski predsjednički kandidati vjerni su suprugama
0
Slovenski predsjednički kandidati vjerni su suprugama
Budući slovenski predsjednik bit će solidan obiteljski čovjek bez ljubavnice, ustvrdila su tijekom zadnjeg predizbornog sučeljavanja četvorica najozbiljnijih pretendenata za taj položaj u četvrtak navečer na komercijalnoj televizijskoj postaji POP-TV.
Alojz Peterle, Danilo Tuerk, Mitja Gaspari i Zmago Jelinčić odgovarali su na aktualne teme iz slovenskog političkog života, ali i na ležernija, intimnija pitanja, pa su medu ostalim upitani što misle o uzrečici da iza uspješnog političara stoje uporna supruga i ambiciozna ljubavnica.

"Moje supruge Monike nema u studiju, ali tko ju je vidio zna da mi ljubavnica nije potrebna", rekao je Jelinčić, dodajući da je u Francuskoj za političara normalno da ima prijateljicu, ali da Slovenija još nije dostigla takav "stupanj demokracije".

Da nemaju ljubavnice i da su vrlo zadovoljni svojim suprugama izjavili su Alojz Peterle i Mitja Gaspari koje su u studiju pratile njihove "bolje polovice", Branka Peterle i Mirjana Gaspari.

I nekadašnji diplomat Danilo Tuerk kojega je pratila supruga Barbara odmah je rekao da je supruzi vjeran, ali je prozreo da se radi o trik-pitanju.

"Ja mislim da takva uzrečica ne postoji", rekao je Tuerk.

Kako navode slovenski mediji, javnost i birače zanima među ostalim koju "prvu damu" će dobiti sa izabranim predsjednikom budući da je sadašnji predsjednik države Janez Drnovšek samac, što je ponekad stvaralo probleme državnom protokolu kad su u državne posjete dolazili strani državnici sa suprugama kojima je trebalo osigurati "ženski program"

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li političari Krivični zakon FBiH mijenjaju da bi zaštitili svoje pozicije?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: