|

Slovenija: U kamionu iz Srbije otkriveno 45 kilograma heroina

Slovenija: U kamionu iz Srbije otkriveno 45 kilograma heroina
0
F
FENA
22.8.2006. u 18:10
0
komentara
0

dijeljenja
Slovenija: U kamionu iz Srbije otkriveno 45 kilograma heroina
Slovenski carinici otkrili su u ponedjeljak u blizini graničnog prijelaza Vrtojba, nekoliko kilometara od granice s Italijom teretno vozilo s prikolicom iz Srbije u kojemu je bilo sakriveno 45 kilograma heroina, izvijestile su u utorak slovenske vlasti.
Slovenska carinska uprava je na konferenciji za novinare rekla kako su sumnjivo vozilo izdvojili iz saobraćaja nekoliko kilometara prije granice pripadnici carinskog odjela za suzbijanje kriminaliteta, otkrivši u njemu oko 45 kilograma heroina. To je jedna od najvećih zapljena te droge u Sloveniji u zadnjih nekoliko godina.

Unatoč tvrdnjama vozača i njegovog saputnika, obojice državljana Srbije, da je vozilo prazno i da se u njemu ne nalazi ništa što podliježe carinskoj kontroli, teretnjak je postavljen na izvozni terminal graničnog prijelaza gdje ga je pregledao službeni pas za otkrivanje droge. Ponašanje psa pokazalo je da je u vozilu droga koja je i nađena u rezervnom točku prikolice u kojemu je droga bila sakrivena u 90 paketa, objavila je uprava slovenske carine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.