Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
… EU je žešća karanana, valja silne milijarde date Ukrajini izvaditi!
Šta ti familija radi u EU? Što ne odu u Rusiju ?
kako novinari populistima zovu sve koji nisu u skladu sa NATO narativom :D
Prvo se Informiši šta znači populizam ? Kada pročitaš definiciju onda ćeš shvatiti da si dalabu. Premijer Slovačke Fico je na primjer populista. Informiši se zašto.
Ovi gore pamcenje od nas imaju. Zaboravljaju kako im je bilo s one strane zeljezne zavjese...
zato što ti o tome znaš samo ono što objavljuju NATO cenzurisani mediji :D
Znam macicu kako je bilo krajem osamdesetih kako su oni najhrabriji i malo imucniji Cehoslovaci i Poljaci dolazili na more u Dalmaciju, pa prodavali stvari koje donesu sa sobom u kampove... Kako su kukali, sta su nam pricali.. Ti si mozda mlad i ne sjecas se toga, ali ja se, iako sam bio mlad, dobro sjecam siznih ociju kad odlaze kuci...
Čim ima pravo na veto i imenovanje sudija.. to nije ceremonijalna uloga.
Sce sto nije na liniji Partije EUSSR i SADa je namah blizu Rusiji. 🤪 Ljudi samo nece rat u susjedstvu i teske ekonomske posljedice koje je donio.
Zato na dobrinji adis konakovic debeli na adresi mustafe kamerica 9/5 u haustoru valja gudru godinama, a policija se pravi kao da im nikad nije prijavljeno.
eu je stvarno rezardirana ja bi vas sve pustio d aidete sa rusijom pa d aopet budete spacheci, chrvene, i slicno….