Stravičan zločin u Americi
0

Seksualno zlostavljali djecu koju su čuvali

Sarajevo-x.com
Stephen E. Qiuck i Samantha Light iz Veedersburga optuženi su za seksualno zlostavljanje djece od kojih su neka stara samo dva mjeseca. Američke vlasti su ovaj događaj opisale riječima:"Stravično", izvjestio je Inddy Channel.

Stephen E. Qiuck i Samantha Light koji su u svom domu čuvali djecu u dobi od dva mjeseca do šest godina uhapšeni su 5. marta nakon što je djevojčica koju su čuvali ispričala majci kako su je dodirivali i fotografisali.

"Pitala sam je da li su joj pomagali oko odlaska u toalet, no ona je rekla da nisu već su je dodirivali i forografisali", kazala je djevojčicina majka.

"Policija je pretresla kuću uhapšenog para i zaplijenila kompjuter, kamere, pronografski materijal, drogu i pribor za drogiranje", kazao je Bob Kemp, zamjenik šerifa okruga Fountain, gdje se stravični zločin i dogodio.

Također, pronađena je i videokaseta sa snimkama seksa Quicka i Light sa najmanje četvero djece u dobi od dva mjeseca do šest godina.

Pretresom kuće zaplijenjeno je i nekoliko sekusalnih igračaka.

"Za 15 godina svoga rada nisam imao gori slučaj. Nisam mogao ni zamisliti da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Stravično, stravično...", kazao je Kemp.

Light je uhapšena u kući, dok je policija Qicka privela na njegovom radnom mjestu.

Majka trogodišnje djevojčice je izjavila da želi ovaj par doživotno strpati u zatvor i to je opet najmanja kazna za ono što su počinili.

Socijalna služba je oduzela kćerku uhapšenom paru.