Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PKK se bori protiv Turske države DECENIJAMA i to uglavnom atentati, podmetanja bombi na većim okupljanjima i tome slično. Pitanje svih pitanja - kako oni mogu biti borci za slobodu KADA RADE OVAKVE STVARI I TO UGLAVNOM PREMA CIVILIMA !? I onda mi Švedska uzme pričati o DEMOKRATIJI, ma dajte molim vas...
Propaganda. Turci su politicki slicni srbi
stakleni@ da postoji vlast i poštovanje prema turskoj u Bosni odma bi tebe trebalo uhapsiti zbog podržavanja terorizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi za dan uhapse kod nas bi rekli pukla boca od plina
fbUser1647064781 Ti se opet jutros navio da sam vlast odma bi vas hapsio zbog podržavanja terorizma ali kod tebe se očito radi o posljedicama seksualnog zostavljanja od strane roditelja i uže porodice u tvojoj mladosti.
Ove članke ostavite za Srbiju da se tamo objavljuju, oni su njihovi prijatelji i braća...
Kako odmah ujutro hapsenje a kod nas ubice policajaca jos nisu nasli?
Kad vidim ova djecija kolica da ni je otac treba ga na elektricnu stolicu...
A tolerantnih bošnjaka i genocidnih snova svi se skupili da brane maticu.
Kurdi su čudna sorta. Hoće Kurdistan a kad ga pitaš, da li bi se on iz Istanbula preselio u taj Kurdistan, svaki će reći JOOOOK, u Istanbulu im je predobro i tu ostaju. Pa koju PM onda praviš pi*darije
Je li ti to o Kurdima ili o Srbima s Pala i Lukavice hahaha
Treba hitno iz BiH isporučiti sve gulenovce Turskoj.
Ovo treba da se objavljuje u Srbiji... oni su njihovi prijatelji!!!
Predizborni supljak
Gulenovka je to
Sto je zivjela zivjela je... tesko njoj
Iskreno… znam da ovo nece biti popularan komentar, ali djeluje kao test za Finsku i Svedsku da li ce osuditi i poceti izrucivati koga Erdogan bude trazio (u zamjenu za NATO deblokadu)
Objesiti joj svu familiju treba jer su je odgojili takvu
Žena monstrum!!!