Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najeveci licemjer ikad
lažu i samo lažu...kao da su Dobrici išli na nastavu
Nikakve razlike između vas i hamasa nema.
I gestapo ne prehuman za vas bio...inkvizicine varvari vikinzi mongoli svi su oni milosrdni bili za razliku od vas
Zabavili se o sebi i vi i oni koji vas pomažu u genocidu.
kako starim, Hico sve te vise volim... e bem ti skolske udzbenike..
Prostitutke su oličenje poštenja u odnosu na vašu 'humanost'.
e duuše drage...
Ako je Hile bio human prema vama onda si u pravu
😱😱😱
Po njegovom ispade djeca I civili im glavni neprijatelj, jer samo neprijatelje ubijaju. Auschwitz je Spa Centar naspram onoga sto ste vi iza sebe ostavili.
Gađanje bolnica, raketiranje 30 hiljada golorukih djece i žena, govorenje hajde u Raffah tamo vam je sigurno pa raketiranje Raffaha, raketiranje izbjegličkog puta, zabrana dolaska humanitarnih pomoći, isključivanje vode i struje bolnicama, sprječavanje lijekova i hrane, korištenje bojnih otrova korištenje navodnjavanja tunela , javni pozivi da se ubijaju kao životinje i ti pričaš o nekoj humanosti, vratit će vam se sva ova humanost ako bog da
Nemojte više biti tako humani tako ti tore tvoje. Budite malo grubi pa ostavite koje dijete u životu
Kako bi bilo da ste nehumani Boga ti....
Dajte Brki Adiju posthumno nagradu za Humanitarni rad