SAD
0

Sedam ubijenih u naselju mobilnih kuća u Georgiji

FENA
Sedam osoba pronađeno je u subotu ubijeno u naselju mobilnih kuća kod grada Brunswicka u američkoj saveznoj državi Georgia, a lokalni policijski dužnosnici rekli su da je to "najgori pokolj" koji su ikad vidjeli, prenijeli su lokalni mediji.

U naselju mobilnih kuća New Hope Plantation, sjeverno od Brunswicka, još su dvije žrtve pronađene u kritičnom stanju i smještene u bolnicu u Savannahu, izvijestila je televizijska postaja WJXX-TV, podružnica ABC Newsa.

Imena i dob žrtava nisu objavljeni.

Načelnik policije Matt Doering rekao je da neće iznositi detalje o tome kako su umrli ili mogući motiv, kako se ne bi ugrozila istraga.

"To je stravično. To je prizor za koji bih poželio da ga niko ne vidi", rekao je Doering, dodajući da u povijesti okruga Glynn nije bilo zločina s tolikim brojem žrtava.

U subotu su vlasti uklonile četiri od sedam tijela iz kuće, a obdukcija će početi danas, rekao je Doering.

Na pitanje novinara je li riječ o ubistvu sa samoubistvom te jesu li osumnjičeni u bijegu, Doering je rekao kako nije spreman odgovoriti na ta pitanja i pozvao građane na "oprez". Nema osumnjičenih u pritvoru, dodao je.

Jimmy Durben, mrtvozornik okruga Glynn, izjavio je da je u pitanju "najgore poprište zločina" koje je vidio u svojoj 17-godišnjoj mrtvozorničkoj praksi.

Stanovnici naselja New Hope Plantation opisali su ga kao mirnu četvrt, a načelnik policije Doering je rekao da su prošle noći neki susjedi čuli zvukove, ali ih ne opisuju kao zvukove borbe ili nečeg sličnog.

Policija je otkrila tijela nakon poziva službi 911, što ga ujutro uputio član porodice koji je pronašao tijela.