Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ste sve vi kod njoj zakuhali gospodine Da nije bilo vas italijan i Nijemaca Jugoslavija bi davno bila u EU . Mi zakuhali u Jugoslaviji? Ufatite se vi gosn Scholz schrafcigera :)))))))))
Pijuni bankarskog kartela
Putuj Europo i nemoj vise cekati na nas !
Joj frizura dzenane mi
moj draghi bivsi draghi vise te ne volim
Nikolić kaže: "Naše težnje i aspiracije Su ulazak u evro-atlantske integracije" Josipović kaže: "Čuj, kompa, kužiš Koliko ti je krevet dug, tolk'o se i pružiš" A Bakir bi na to samo jednu stvar da doda "Samo nek je zdravlja, biće sve, ako Bog da Inshalllah, ako Bog da..."
20 godina ista recenica se ponavlja svaki drugi dan na svim medijima.
Pa šta će drugo? Plaćeni su da to govore, neće njemački kancelar reći - za*ebi EU. Bi možda da dođe ona desničarska stranka Alternativa za Njemačku.