Svijet
0

Samoproglašeni nacist sina nazvao Adolf Hitler

Klix.ba
Heath Campbell
Heath Campbell
Samoproglašeni nacist iz New Jerseyja (SAD) na sudu pokušava dobiti starateljstvo nad svojom djecom, nakon što je sinu dao ime Adolf Hitler, a bivšu suprugu u više navrata fizički zlostavljao.

Cathy Bowlby tvrdi da je njen bivši suprug Heath Campbell opsjednut đavolom, te da je njihovom najmlađem sinu pokušao dati ime Lucifer. Ipak, uspjela ga je odgovoriti od toga.

Campbell se pojavio na sudu u ponedjeljak u punoj nacističkoj uniformi, pokušavajući uvjeriti sud da je bio dobar otac, uprkos tome što je jedno od djece nazvao po Adolfu Hitleru. Na sudu je rekao kako je to učinio da bi njegov sin jedini na svijetu nosio to ime.

Cathy je kazala kako Heath vjeruje da je njegova majka bila silovana, te da je on po rođenju postao zlo koje će preuzeti svijet. Za sebe je umislio da je sam đavo.

Heath Campbell, koji ima četvero djece, zamolio je sud da mu omogući da vidi svog 18-mjesečnog sina Honsa. Troje njegove djece nose nacistička imena, ali Heath tvrdi da je dobar otac koji nikada nije zlostavljao svoju djecu.

Zato je maltretirao suprugu koja tvrdi da ju je Heath znao odvesti na groblje kako bi joj pokazao gdje će biti ukopana kada je on ubije, prenosi Daily Mail. Ona tvrdi da je maltretirao i njihovu djecu.

Od suda je Heath tražio da mu dozvoli da dokaže kako je dobar otac. Adolf Hitler Campbell ima šest godina, a njegove dvije sestre su mlađe od njega. Najmlađi je brat Hons, koji ima 18 mjeseci.

Državni dužnosnici oduzeli su djecu od roditelja, a sada se Heath bori za starateljstvo nad njima, nakon što se majka odrekla prava da budu sa njom.