Svijet
0

Samobor: Susjed ubio supružnike, njihovu rođakinju i sebe

FENA
U tragediji koja se dogodila na badnju večer u blizini Samobora pucnjima iz vatrenog oružja ubijeni su supružnici i njihova rođakinja, nakon čega je ubojica i sebi oduzeo život, doznaje se od zagrebačke policije.

Krvoproliće, kojem je bilo prisutno i troje djece, dogodilo se oko 18 sati u ulici Puhali u Kalinovici, gdje su kao susjedi stanovale žrtve i ubojica koji je na njih ispalio više hitaca.

Načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec rekao je Hini da je ubojica živio u istoj ulici gdje i žrtve, no osim da su bili susjedi, zasad se ne zna u kakvim su bili međusobnim odnosima. Još nije poznat ni motiv ubojstva.

Trostruko ubojstvo dogodilo se u obiteljskoj kući gdje su zajedno živjeli supružnici i njihova rođakinja, nakon čega je na istom mjestu ubojica izvršio samoubojstvo.

U kući su se za vrijeme tragedije nalazilo dvoje djece supružnika i jedno njihove rođakinje, no srećom, prošli su bez ozljeda.

Očevid do 20,20 još nije počeo jer je u kući osim oružja kojim su počinjena ubojstva i samoubojstvo pronađena i bomba. Borovec je rekao da će očevid početi nakon što pirotehničari unište bombu, a očekuje se da će potrajati do jutarnjih sati.