Dehidrirao ili umro od gladi
0

Sakrio se u odžak, tijelo mu pronašli nakon 27 godina

SRNA
Joseph Schexnider
Joseph Schexnider
Posmrtni ostaci Josepha Schexnidera, koji se 27 godina vodio kao nestao, pronađeni su u odžaku banke u Abbevilleu u saveznoj državi Louisiani.

Otkriveno je da je Schexnider, koji je imao 22 godine, nestao iz Abbevillea u januaru 1984. godine kada je propustio sudsko ročište prema optužbama za posjedovanje ukradenog vozila.

Porodica nije prijavila njegov nestanak, koji su otkrili policajci kada su došli da ga odvedu u sudnicu. Schexniderova majka tada je rekla da nije ništa neuobičajeno to što je njen sin otišao bez pozdrava, jer je to i ranije često radio.

Međutim, tokom radova na rekonstrukciji banke u odžaku su uz posmrtne ostatke pronađeni par rukavica, upaljač za cigarete, sat i novčanik.

Rezultati analize DNK potvrdili su da ljudski ostaci otkriveni u dimnjaku, koji je zatvoren krajem osamdesetih godina prošlog vijeka, pripadaju Schexnideru.

Direktor laboratorije u kojoj je rađena analiza Mary Manheim rekla je da je Schexnider preminuo nekoliko dana nakon što je ušao u odžak.

Spekuliše se da je Schexnider preminuo zbog dehidracije ili od gladi. Međutim, Manheim je istakla da se nikada neće saznati pravi uzrok njegove smrti.
Policija je saopštila da uz njega nije pronađena nikakva torba tako da nije osumnjičen za eventualnu pljačku banke.