Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ovo neće pomoći da saobraćaj ubrzo profunkcioniše kroz Adenski zaljev koji je dug oko 1000 km i širok od 150 km do 440 km duž jemenske obale. Kroz njega je prolazilo 21.000 brodova godišnje. Adenski zaljev poznat po nadimku Aleja gusara, zbog velikog broja otmice brodova na ovom području od strane somalijskih gusara. Huti su u poziciji ucjenjivača, a ne SAD i VB.
Jbg moraju Ameri i Britanci da štite tankere gdje prevoze Rusku naftu odnosno kupuju rusku naftu.
“Kada im se kaže: “Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: “Mi samo red uspostavljamo!”  Svašta! Uistinu, oni nered siju, ali to ne osjećaju.”
Ne valja ovo nista kad je u pitanju snsbdjevanje Mediterana. Vec kasne isporuke kineskih tehnickih aparata i djelova a moguce je ocekivat i poskupljenja.
"Što se čovjek osjeća poniženijim, to je bliže Stvoritelju" (Talmud, Rosh Hashanah)
Prestani vrijeđati i pročitaj nešto.
Huti najjači narod. Sta ce Amerika u njihovoj avliji??? ABd da uzvrate i potope sve americke brodove koji pomazu Izraelu u cinjenju genocida i etnickog ciscenja.