Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad će PUTLER platiti ratnu štetu za agresiju u Ukrajini ? Ta ruska gamad koja je okupirala Doneck i Krim još traže plaće i mirovine iz KIjeva !!!?? I za to će ih rusija tužiti (?). Kome? Putinu? Pacijenti s istom dijagnozom kao i srbi 90.tih ! ( većina i danas).
Oteli im Krim pa im sad još traže 3 milijarde da budu kvit.
plakat cete vi za rusijom, kad vam MMF dodje na naplatu ko grckoj samo sto vi niste u eurozoni pa ih libo neka stvar sto ce grivna biti gora od dinara 90-tih u srbiji, a siromastvo 100 puta vece nego u argentini poslije bankrota
kadija me tuzi,kadija mi sudi