"Bio je divan"
37

Ronaldov bivši vozač otkrio detalje o prvoj ženi koja je Cristiana optužila za silovanje

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Bivši vozač Vince Humphrey, izjavio je kako je žena koja je Cristiana optužila za silovanje 2005. godine, rekla da je sretna i uzbuđena nakon seksa s njim, piše The Sun.

Tada je 20-godišnji Ronaldo bio uhapšen i ispitan jer ga je jedna djevojka iz Francuske optužila za silovanje u središtu Londona. Vince je ispričao i kako žena nije pokazivala znakove tjeskobe, te da mu je rekla kako Portugalac ima "nevjerovatno tijelo".

"Žena koja je tvrdila da ju je Ronaldo silovao, bila je sretna i uzbuđena nakon što je napustila hotelsku sobu", rekao je Vince i dodao kako je rekla da je Portugalac divan.

"Bila je toliko uzbuđena da mi je čak rekla da će svoju buduću djecu nazvati njegovim imenom. Nekoliko dana kasnije čuo sam da je rekla policiji da je Ronaldo silovao. Bio sam zbunjen i u šoku", rekao je Vince.

Foto: Chris Eades
Foto: Chris Eades

Ronalda je tada policija ispitivala devet sati. Međutim zbog nedovoljno dokaza optužnica nije podignuta, a sada se Cristiano suočava s još jednom optužbom za silovanje.

Podsjećamo, ovih dana nogometaš se suočava s teškim optužbama da je silovao Kathryn Mayorga u Las Vegasu 2009. godine. Nogometna zvijezda za šutnju joj je platila 287 000 funti.