{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Roditelji ubili svoje troje djece, a potom sebe

S
Sarajevo-x.com
25.2.2008. u 11:55
0
0
Roditelji ubili svoje troje djece, a potom sebe
0
Roditelji ubili svoje troje djece, a potom sebe
Los Angeles
Četrnaestogodišnji dječak jedini je preživjeli pucnjave koja se dogodila u nedjelju u Los Angelesu. Smrtno je stradala je petočlana porodica koja uključuje i troje djece, a istražitelji ne isključuju mogućnost da su roditelji ubili svoju djecu, a potom izvršili samoubistvo.
Policiju i Hitnu pomoć pozvao je susjed koji je prijavio pucnjavu. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, 14-godišnji dječak kazao je istražiteljima da je njegov očuh bio taj koji je pucao na njega i njegovu braću, izvještava AP.

Na mjestu zločina policija je pronašla pet beživotnih tijela među kojima je troje djece. Majka ubijene djece i preživjelog tinejdžera pronađena je na ulazu u stan.

Istražitelji vjeruju da su roditelji usmrtilo svoje troje djece te da su potom zajedno izvršili samoubistvo. Motivi ovog zločina još uvijek su nejasni.

Roditelji Orland Cho (41) i Marciel Cho (39) i njihova djeca Nicole (9), Kathleen (8) i Christopher (5) bit će sahranjeni narednih dana, a policija vjeruje da je preživjeli tinejdžer Ian dijete iz prvog braka majke Marciel.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: