Svijet
0

Robbie Williams otkazao turneju zbog iscrpljenosti i stresa

FENA
Britanska pop-zvijezda Robbie Williams otkazao je azijski dio svoje svjetske turneje zbog iscrpljenosti i stresa, prenosi BBC.

Bivši pjevač grupe Take That trebao je u sklopu dogovorene svjetske turneje održati koncerte u Šangaju, Hong Kongu, Bangkoku, Singapuru, Bombaju i Bangaloreu u razdoblju između 4. i 26. studenoga. Karte za koncerte u Hong Kongu, Bangkoku i Singapuru već su rasprodane.

Williamsov glasnogovornik izjavio je kako bi nastavak turneje po Kini, Indiji i jugoistočnoj Aziji, nakon Europe i Južne Amerike "za pjevača bio prenaporan".

On je objasnio kako je pjevač na turneji od svibnja, zbog čega je "vrlo iscrpljen i umoran". Williams je u petak održao drugi od pet koncerata u Velikoj Britaniji.

Nastavak koncerata na drugom dijelu svijeta, u Indiji i Kini, vjerojatno bi ga dodatno iscrpio, pa se odlučio malo odmoriti. Na Fashion Weeku u Madridu po prvi puta dogodilo se izopćenje premršavih manekenki, što je u svijetu mode izazvalo burne reakcije. Hoće li Naomi Campbel i njoj slične ostati bez posla?