{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Putin: Odmah početi pripreme za Evroviziju 2009.

F
25.5.2008. u 11:27
0
0
Putin: Odmah početi pripreme za Evroviziju 2009.
0
Putin: Odmah početi pripreme za Evroviziju 2009.
Ruski premijer Vladimir Putin čestitao je danas Dimi Bilanu pobjedu na takmičenju za pjesmu Evrovizije u Beogradu, ističući da je trijumf ostvaren zahvaljujući naporima čitavog ruskog tima.
U telegramu čestitki istaknuto je da je u pitanju "ne samo lični uspjeh Dime Bilana, nego još jedan trijumf čitave Rusije", rekao je pres sekretar predsjednika ruske vlade Dmitrij Peskov.

Bilana su na nastupu u Beogradu pratili mađarski violinista Edvin Marton i olimpijski šampion u umjetničkom klizanju Rus Jevgenij Pljuščenko.

Putin je već danas dao nalog vicepremijeru Aleksandru Žukovu da počnu pripreme da se formira organizacioni odbor za održavanje takmičenja za pjesmu Evrovizije u Moskvi 2009.

Bilanu i ruskoj ekipi u Beogradu predsjednik Rusije Dmitrij Medvedev čestitao je još sinoć.

Uprkos tome što se glasanje i proglašavanje pobjednika završilo dosta kasno, s obzirom da je u Moskvi već bilo prošlo dva sata poslije ponoći, Medvedev je telefonirao na mobilni Bilanu i čestitao mu na pobjedi.

Televizijski kanal "Rusija", koji je sinoć emitovao direktan prenos takmičenja iz glavnog grada Srbije, prikazao je danas u informativnoj emisiji vijesti Bilanov razgovor sa Medvedevom.

"Nisam nikada razgovarao sa predsjednikom i ne znam kako se to radi - ali mi je, zaista, veoma, veoma prijatno", rekao je pobjednik ovogodišnje Evrovizije Medvedevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: