Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putko humanitarac
@Striker obali ga
@Striker ...a babou (babuška)?
Republika Srpska
Ovo je ono: vi me ko fol pitate, a ja vam ko fol ne dam
Mozda je bilo i u direktnom tv prenosu. Ima obicaj Putko, kad se nadje u kakvom sranju sazvati svoje glavonje i kao istresati se na njima i pokazivati narodu ko je gazda. Promasena zemlja, promasena politika, promasen vodja, a za par desetljeca ce biti i promasen narod.
Nije zna okle ...
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe da utešimo drugoga,lažemo iz samilosti,lažemo iz stida,da ohrabrimo da sakrijemo svoju bedu." Dobrica Ćosić
Dobrica oslobodio Aliju višegodišnje robije... ((;;
Na vijest o Siriji ti lupaš navodni citat iz knige koju nisi držao u rukama, a koji bi trebao da "tvoj" narod izdigne tako što će "tuđi" spustiti? Imaš neki dobar razlog za to?
Nakon sto je pobio na stotine djece i civila, odjednom kao zao mu. LICEMJER!
nije on booosnjoook iii amerikanac da to radi
Nek se rusi ne bune kada im pocnu pokolji po rusiji bombasi samoubice itd...
Nek se ne rusi ne bune kada im pocnu pokolji po rusiji bombasi samoubice itd...
Neverovatan je zuti...boljeg manager ne vidi covek bas cesto.....yebe ih ko beba zvecku uz minimalne troskove....
Mene zanima za koga Bošnjaci navijaju u unutarsirijskom sukobu, ko je favorit? Jednako, ko je favorit u sukobima između Turaka i Kurda, i u Turskoj i u Siriji. Pitam pošto je evidentno vjersko svrstavanje, a, koliko je meni poznato, sve strane koje sam spomenuo su muslimani. Hvala unaprijed na uljudnim komentarima.
@Striker Stare babe Za bećare slabe
Rat u Siriji je isceniran i namješten... Ko ne vidi ili je slijep ili budala...
@Striker jel to najpametnije što imaš reć?
ti znas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bog me ubio ako ovaj putin nije od plastelina napravljen