Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas kao da je 2018. 😂
Pocelo je ovo u decembru 2019
Kad su se italijanima smijali i govorili kako pretjeruju.. sad ih pola gori od italijana
Pandemija korona virusa nikad nije ni postojala. Ovo nije pandemija vec manipulisanje ljudima i ogranicavanje ljudi za neku ludu buducnost.
opasan zavjerenicka zaraza. imo, preblovao, imam prejak imuni sistem.
I naravno izlaza nema hahahahhaha kakva prevara je ovo sve. Samo da se razumijemo prelezao sam tu fuj gripu.
Zaboravili ste napomenuti da se još ništa ne zna o nepoznatom virusu i da različite zemlje različito postupaju i da niko nije priznao da je pogriješio, osim da je trebalo da bude još strožije.
Katastrofalno “vođenje” kod nas uzrokovano je nestručnim kadrovima koji su posljedica dugogodišnjeg zatiranja svakog znanja koje nije bilo podobno
Kako i šta dalje?
Godina dana ubijanja
Leti mi macka pored prozora...Jbg posljedice halalite😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂