Svijet
0

Prijetnje smrću za svjedoka u slučaju Madaleine?

Sarajevo-x.com
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Žena koja tvrdi da je vidjela nepoznatu osobu kako gura Madaleine McCann u taksi u Maroku, sada kaže da je primila anonimne prijetnje smrću. Žena snima sve pozive koji su joj telefonski upućeni kako bi ih mogla predati policiji.

Samohrana majka Naoual Malhi (24), tvrdi da je dobila prijetnje smrću nakon što je, kako kaže, vidjela nepoznatu osobu kako gura malenu Madaleine u taksi u Maroku, prenio je Daily Mail.

Malhi tvrdi da je dobila anonimne pozive u kojima joj je nepoznati muški glas rekao da se "ne igra i ne laže okolo o tome šta je vidjela".

No Malhi koja i sama ima kćer Madaleinenih godina, nije željela šutjeti pa je snimke prijetnje smrću snimila i namjerava ih predati policiji. Ipak, telefonski brojevi s koje je dobila prijetnje su zaštićeni.

"Mislim da je to neka mafija, ali ja je se ne bojim. Rekli su mi da će me ubiti ako ikada kročim na marokansko tlo. Ali ne bi mi slali ovakve prijetnje da nisam na nekom tragu. Znam šta sam vidjela i znam da sam vidjela Madaleine u taksiju. Neću stati dok ne pronađu malenu", rekla ja Malhi za Daily Mail.