Pararelni život
0

Prerušavala se u muškarca kako bi se zabavljala sa djevojkama

Sarajevo-x.com
Gemma Barker
Gemma Barker
Britanka Gemma Barker vodila je paralelne živote i prerušavala se u muškarce kako bi se zabavljala sa djevojkama koje su je seksualno privlačile. Ona je zavodila djevojke od 15 i 16 godina, a prerušavala se u najmanje tri momka, piše Daily Mail.

Barker je otkrivena pri hapšenju dok je bila u ulozi jednog od svojih alter ega Aarona Lamparda, kada je optužena za seksualni napad. U policijskoj stanici je skinula svoju odjeću i tada se lanac varanja počeo odmotavati, jer su policajci postali svjesni da su uhapsili djevojku.

Djevojka se sada suočava sa optužbama za seksualne prekršaje nad maloljetnicama. Gemma je napravila tri Facebook profila, za Aarona Lamparda, Connora McCormacka i Lukea Jonesa, koji su bili tri ličnosti u koje se ona maskirala. Za svaki od svoja tri alter ega Gemma je smislila čak i poseban stil odijevanja, kao i navike.

U martu se očekuje presuda, a sutkinja je rekla da do sada nije srela mlađu manipulatorku i da, koliko god je slučaj neobičan, zahtijeva pažnju zbog prevare koja je počela na društvenoj mreži i da je bitno da roditelji vode računa o tome koga njihova djeca dodaju za prijatelje.