Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika govori 1000 riječi!!! Degenerici!!! https://t.me/c/1606250774/1445
https://www.dnevno.hr/vijesti/bit-cu-otvoren-pa-nek-me-ubije-cia-beljak-uzdrmao-sabor-svi-zapanjeni-ljudi-moji-ceka-nas-totalna-katastrofa-i-nemiri-na-ulicama-1994296/
Tone brod. Valja sad pobjeci u hlad i zvati cure.
Ovo ko kad bi Dilfa podnio ostavku jer je izgubio zakonom propisanu minimalnu podrsku u parlamentu, a onda Bakir rekao, ja odbijam tvoju ostavku Fadile! Nece tebe ba Putin skidat, nego pojacaj him sankcije, a cijene raji nek stoje, al ono nase da se manje moze kupit dizela za iste pare, valja li tako.
Lagano se kupe ovi koji su doveli Zapad na nivo Afrike a vruc krompir ce sad ostaviti onima koji su se protivili njihovoj pogubnoj politici! Ljudi obavili zadatak i sad pravac negdje na neko ostrvo puni kao brod i lagano koktel ovaj koktel onaj a ti Europo pripremi deke i konzerve za zimu!
ja kao hocu a vi mi kao nedate
pacovi bježe s broda koji tone.
Zasto klix ne objavi nova saznanja o slucaju ‘DZENAN MEMIC’??