Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napao ga kuhar "ekspres loncom"?
Ja naslova i bruke.
Napad panike, kad su mi rekli da je 690 km daleko od bilo kakve civilizacije 🤣
S obzirom da je procjena lijecnika da nema potrebe za hitnom evakuacijom moja slobodna pretpostavka je da se radi o napadu panike. Dogadja se cesto cak i pomorcima na otvorenom moru kada oko sebe ne vide nista osim mora. Ima ljudi koji napadaje panike dobiju i na udaljenijim otocima.
nejvjerovatnije. Vrlo lako moguce da je nesto i uzeo jer je rad na brodovima uzasno tezak i def nije za svakoga. Slabo se i nikako spava, fizicki i psihicki iscrpljujuc
mashAllah svugdje nas ima! ☝️💚
Ajkula, garant 🤣🫡
Napad??? Valjda je imao zdravstveni problem, a niko ga nije napao.
pa kaze se napad za recimo: epilepticki napad, nervni slom etc.
Hvala bratskemu Portugalu. Živjela sevdalinka i fado!
napad ?