Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije strašno cjelu noc igram CS GO i pratim kroz prozor bezze
Gledaj ti idiotske vlasti, ni odvode ne znaju napraviti kako treba, padne jedan pljusak sve se začepi. (Ovako bi izgledali komentari na ovu vijest da se dogodila u Sarajevu)
Tako je, kad može kod njih, što ne bi i kod nas ? Utjehu uvijek treba tražiti u lošim primjerima kod drugih.
Jes, Švabo baš ima slabu infrastrukturu... Ma propada država samo tako... E'o traže donacije i eksperte iz BiH. Naš'o se ti stanovnik našeg Metropolisa da ocijeniš situaciju u ovim trećim zemljama, ha... Sjećaš li se onog pljuska prošle godine sa napuhanim dušekom, Alipašino bijaše, kol'ko se sjećam. Ono je mala maca u poređenju sa ovim pljuskovima. Ne znam kakvi da su odvodi, kad je prolom, prolom je.