Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u Sarajevu je to česta pojava pogledajte samo kolko džukela je za volanom samo što često nose neke kapuljače pojačaju muziku Max glavu nagnu negdje u desno sjedište u poluležećem položaju jedna šapa kroz prozor u drugoj mobitel i volan. Usput pozdravljam mame svima onim što ne daju žmigavac po izlasku iz kružnog toka.
pticar
Klix jel te kupio Vučić kad ovoliko se manipulira komentarima, kakva bruka klix, zbog komentara si i bio najčitaniji portal ali komentara realnih a ne ovih skriptaša da štele tuđa mišljenja, sramota klix prestati te treba otvarati skroz
Ali ako pišeš i protiv trojke isto pocrveniš za minutu što znači isti ljudi rade za Vučića i trojku
Još malo i pocece da pakuju pseći drek i da jedu