Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nebeski narod
To je narod Goga I Magoga
Taj objekat je bio zeleni,hocu reci crveni zapravo narandzasti povremeno.Izgubi posao zbog izjave gospodjooooo
Pilotkinja ce biti proglasena neuracunljivom i psihicki nestabilnom osobom, srdacno ce se zahvaliti na sluzbi i otpustiti :)
NLO izazvao pozar u Kaliforniji
to oni zbog brexit-a, straše ih
leteći srbi
Kad kad mi se taj objekat izgubio. Nepoznati bljesteci ee zeleni ustvari crveni je bio. Taj zelenkasti objekat kad kad kad se ..
@sabane nemojte me vise pitat
Hahahahah nepismenog li naroda republika irska ne srpska hahaahahahh
Srpski leteći sahani!
Ajde bicu dobar i necu se zezat posto i sam vjerujem da nismo sami u svemiru... Evo vam jedan malo ozbiljniji video sa ozbiljnijim ljudina koji godinama istrazuju ove stvari: Na Rubu Znanosti - NLO: Tragom incidenata (05.11.2018) https://www.youtube.com/watch?v=MURviCeDCXc
Pa iz aviona se vidi da su to standardni meteoroloski baloni 😂 p.s. They Are Coming 👽 :D
Ilustracija
@jesamjasam Znam ali moram se malo zezat HAHAHHA
Ma hajte molim vas.
Al najjači ovi što govore u eri smartphonea se ne mogu napraviti dobre slike. Pa ljudi moji mjesec kada želite uslikat sa telefonom liči na tačkicu, a kamoli NLO.
pocelo je...