{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Papina poruka Obami

F
6.11.2008. u 09:52
0
0
Papina poruka Obami
0
Papina poruka Obami
Foto: AP
"Preko američkoga veleposlanstva pri Svetoj Stolici Papa Benedikt XVI. je uputio poruku predsjedniku Baracku Obami, u kojoj, čestitajući njemu i njegovoj porodici te nazivajući taj izbor historijskim događajem, jamči svoje molitve Bogu kako bi mu pomogao u njegovoj velikoj odgovornosti u zemlji i u međunarodnoj zajednici", rekao je novinarima otac Federico Lombardi, direktor Tiskovnoga ureda Svete Stolice.
"Sveti otac je zazvao Božji blagoslov na Obamu i na američki narod kako bi se zajedno sa svim ljudima dobre volje mogao izgraditi svijet mira, solidarnosti i pravednosti."

Osvrnuvši se na izbor novoga američkog predsjednika Baracka Obame, otac Lombardi je rekao kako je zadaća Predsjednika Sjedinjenih Država zadaća ogromne i zahtjevne odgovornosti ne samo za njegovu zemlju, nego za cijeli svijet, s obzirom na moć koju SAD imaju na svim područjima u svijetu.

"Zbog toga svi novome predsjedniku Obami želimo da odgovori na očekivanja i nade koji su usmjereni prema njemu, i to djelotvorno služeći pravu i pravednosti, pronalazeći odgovarajuće puteve za promicanje mira u svijetu, te potičući razvoj i dostojanstvo ljudi u poštovanju ljudskih i bitnih duhovnih vrijednosti. Vjernici se mole da ga Bog prosvijetli i pomogne mu u njegovoj vrlo velikoj odgovornosti", rekao je otac Lombardi.

Petero mrtvih u napadima

06.11.2008. u 09:57

Barack Obama bira saradnike

06.11.2008. u 09:43
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: