|

Paparazzo tražio 3 miliona dolara za slike unesrećene princeze Diane

Paparazzo tražio 3 miliona dolara za slike unesrećene princeze Diane
0
S
Sarajevo-x.com
31.10.2007. u 09:02
0
komentara
0

dijeljenja
Paparazzo tražio 3 miliona dolara za slike unesrećene princeze Diane
Paparazzo koji je u trenutku nesreće, u kojoj je princeza Diana izgubila život, bio na licu mjesta, ponudio je britanskom tabloidu eksplicitne slike princeze Diane za tri miliona dolara.
Paparazzo koji je policiji izjavio da su on i njegov vozač motora priskočili u pomoć unesrećenima te kobne noći, čini se da su uradili sve samo ne to, izvijestio je New Zealand Herald u srijedu.

Paparazzo je ponudio britanskom tabloidu The Sun ekskluzivne slike princeze Diane čije je unakaženo tijelo ležalo na olupini auta nakon teške nesreće u tunelo Pariza, za čak 3 miliona dolara.

Ipak, na sudu, advokat također preminulog Henrryja Paula, izjavio je kako je paparazzo zapravo štitio svoje fotografije od 3 miliona dolara, a ne Dianu, Dodija i Henryja.

Paparazzo i njegov vozač mogli bi se suočiti sa optužbama da nisu pritekli unesrećenima u pomoć pa čak i za ubistvo jer su oni bili jedni od mnogih paparazza koji su jurili za automobilom.

Urednik fortografije tabloida The Sun, Kenneth Lennox, rekao je u jednom intervjuu da je te noći dobio "uspaničeni" poziv od neke osobe koja mu je nudila ekskluzivne slike unesrećene princeze Diane.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.