Javna osuda
338

Pakistanac pretukao suprugu pa joj obrijao glavu jer je odbila plesati za njega

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Pakistanka Asma Aziz javno je osudila i prozvala svog supruga jer ju je pretukao i obrijao joj glavu nakon što je odbila plesati za njega i njegove prijatelje, prenosi BBC.

Asma je dospjela na mnoge naslovnice kada je objavila šokantni video na kojem pokazuje podlive i obrijanu glavu. Njen muž Mian Faisal negirao je ove optužbe, ali je unatoč svojim negacijama zadržan u pritvoru.

U videu koji je objavila Aziz je tvrdila kako je samo dva dana prije nego ga je snimila bila mučena i tjerana da pleše za supruga i njegove prijatelje.

"Skinuo mi je odjeću, a njegove sluge su me držale dok mi je brijao glavu i pržio je. Odjeća mi je bila krvava, bila sam vezana i prijetio mi je da će me objesiti golu", rekla je.

Dodala je i da je otišla u policiju, ali da joj oni nisu pomogli. Odgađali su djelovanje do momenta kada je objavila video o događaju, tek tada su uhapsili njenog supruga i njegove sluge. Aziz je pregledana i na tijelu su joj pronađeni veliki podlivi.

Njen muž je policiji kazao kako je ona odrezala svoju kosu jer je bila pod utjecajem droga te kako joj je on pomogao da dovrši posao jer je i on bio drogiran.