Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako sam dobro shvatio onog stand up komičara iz njemačke lik podržava vojnike wehrmachta i traži rehabilitaciju za iste? Ako je to istina on treba bit pred sudom u Njemačkoj
Covjece face kao da je dosao sa smjene iz Poljske 43’
Haloo je li Hag???kakav Jemen?? Zar ne znad geografiju?? Po geografdkoj sirini i duzinu Bosnjaci su europski narod , po kulturi , boji koze i ostalom. Ti idi onda u Rumuniju karavlahu jedan.
Treba tužiti Njemačku da izmiri nanesenu štetu.
"U sigurnosnopolitičkom smislu, ovakav pristup nije u interesu ni Evrope ni Njemačke. On nanosi veliku štetu Uredu visokog predstavnika, krhkoj državi Bosni i ugledu Njemačke. Savezna (Njemačka) bi vlada stoga trebala uskratiti povjerenje Schmidtu i razriješiti ga mandata", zaključuje se u tekstu Berliner Zeitunga.
Čitaj malo ba!
Zar je jos u Bosni njega treba istjerati iz Bosne i dovesti traziti nekoga iz Muslimanskih zemalja da dodze, dosta je vise krscana koji nam nanose stetu podrzavajuci fasiste Cetnike i Ustase.
Ne dirajte Šmita - pereko koga će onda Marfi upravljati procesima u FBiH?
izrod švapski.
Hurcu svirajte labrnjaši :D
Koji su to mediji? Nešto na nivou opštine ili
Koji su to mediji? Nešto na nivou opštine ili
Ovaj lik UZASNO radi u BiH protivno demokratiji, namecuci izmjene izbornog zakona u izbornoj noći što je presedan nezapamcen, igrač retrogradnih politika Zagreba i to je jasno rečeno na ZDF državnoj njemačkoj tv.. osim što radi za HNS pod utjecajem Vlade Plenkovica (što je i sam Plenkovic potvrdio) svi potezi su mi neodlučni, pa onda kaže odblokirao federaciju pa se ispostavilo sa je još više zakomplikovao. Radi kontraproduktivno i traljavo osim za HNS I HDZ.
Ne radi za HNS i HDZ već kontra vašeg gradŽansko-unitarističkog celofana. Ratovalo se unazad 30g, nema povjerenja među narodima i sad bi Hrvati a vala i Srbi, trebali da vam dozvole da odlučujete u NAŠE IME?? Hoćete al u hurcu sinko
Nebriši Kako će ga vlada NJemačke smjeniti kad ga nije ni postavila. NJega je lično postavila ruskofilka Merkalova dok je u njenoj posjeti bio Lavrov. Treći dan po dolasku na TV je Snith izjavio "Mene je lično poslala šefica Merkalova"
Molimo vas,garantujem da nas je velika večina,VODITE GA ODAVDE,PA NEKA VAMA PRAVI RED KAO ŠTO POKUŠAVA I NAMA(VEČ JE NAPRAVIO NERED)
Ja ga razumijem,treba opravdati keš koji je uzeo.Nakon 30 godina političari su ovdje dobro nakvasali,šta je podmititi nekog makar to bio i bivši njemački ministar
Šmit je američki (Marfijev) igrač, promićući američke interese on ustvari radi za V. Hrvatsku i V. Srbiju - koje su sada američka agenda.
Da li Smith zna koliko školovanih i utjecajni Bosanaca ima u Njemačkoj. Mnogo više nego što može zamisliti.
Puno manje nego Hrvata
On zeli novi rajh i najvise šteti njemačkom i hrvatskom narodu
Sad samo Britanac može biti VP. Oni jedino imaju petlju i hrabrost .
Imamo milion potpisa za smjenu Smitha. U Njemačkoj on više nema šanse za bilo kakvu funkciju. Svaki medij ima da zna istinu ko je i šta radi Smith.