Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide stranka koja je na Balkanu nanjela najveci ZASTOJ! Konstantna obećanja prazna i na kraju otvoreno pružena ruka Srbiji ih je razotkrila u poslala u penziju Selam
Nije on kriv za krah nego babetina Merkel koja je bila u EU okupila najgori šljam: Orbana, Kurca, Janšu, Babiša...pa Vučića, Ramu...i još davala vjetar u jedra Dodiku i Čoviću da uništavaju BiH al eto svemu dođe kraj ode babetina Merkel i CDU a osta ponosna Bosna i Hercegovina.
Babetina Merkel je najveće zlo za BiH i Evropu svim fašistima po Evropi je dala vjetar u jedra. Svemu dođe kraj. Evropa je pred novim boljim putem.
Tako je to u sredenoj drzavi, nasi najveci kriminalci a obraz ko opanak
U diktatorskoj državi.
E moj Armine, nije ni Njemacka izgleda tako sjajna i bajna. Ja se sjecam ima kod nas neki Zlatko Lagundzija. Funkciju koju taj obavlja ne zna niko ni dan danas, a covjek sastanci sa svima u svijetu kao da je predsjednik. Kod nas i kad nemas funkciju ides po tim sastancima i u politici si
Ovdje nasi politicari sad googlaju, sta znaci "povuci se", "ostavka", "odgovornost" itd...
Kako to kod njih ide fino, kulturno. Ne uspijes, produzis dalje, a ne ko ovdje. 30 godina me maltretiraju isti ljudi